Redeeming Sex: Ett missionellt perspektiv på sexualitet, gender och identitet

Välkommen till en kväll med Deb Hirsch, författare till “Redeeming Sex – Naked truths about sexuality and spirituality”, för ett ärligt samtal om sexualitet och andlighet.

Få saker exponerar det gap som finns mellan kyrkan och vår tids kultur som frågan om sexualitet. Relationer, identiteter, sexuell orientering, gender – det är frågor som drar skiljelinjer mellan samhället och kyrkan – men även inom kyrkan.

Som en sänd missionell rörelse har vi inte valmöjligheten att undvika ämnen som vi upplever som obekväma och svåra att navigera. Deb Hirsch är hoppfull och tror på en väg framåt – under kvällen kommer vi att få ta del av hennes personliga erfarenheter inom dessa områden och lyssna till ett missionellt perspektiv som är bibliskt, holistiskt och Jesuscentrerat och som är goda nyheter för världen!

Deb Hirsch kommer ursprungligen från Melbourne, Australien men bor idag i Los Angeles tillsammans med sin make Alan. Deb är ordinerad pastor, har lång erfarenhet av missionellt arbete bland alternativa subkulturer och är en av grundarna av The Forge Mission Training Network.

Utöver boken Redeeming Sex har hon även skrivit “Untamed: Reactivating a Missional Form of Discipleship”.

Du kan beställa boken ”Redeeming Sex” här.

PRAKTISK INFO

1 maj 2018
Kl. 18.00 – 21.00
Citykyrkan, Stockholm (Karta)

Föranmälan krävs.

Kostnad: 100 kr (inkl fika)

OBS! Kvällen är gratis för de som redan har anmält sig till endagskonferensen “5Q: En femfaldig missionell rörelse” med Alan Hirsch den 1 maj i Citykyrkan.

SISTA ANMÄLNINGSDAG 30 APRIL.

Arrangörer:
Forge Sverige, Stockholm Vineyard och Citykyrkan Stockholm