5Q: EN FEMFALDIG MISSIONELL RÖRELSE

EN ENDAGSKONFERENS MED ALAN HIRSCH
1 MAJ 2018 | CITYKYRKAN, STOCKHOLM

5q: EN FEMFALDIG MISSIONELL RÖRELSE

EN ENDAGSKONFERENS MED ALAN HIRSCH

1 MAJ 2018, CITYKYRKAN STOCKHOLM

En konferens om missionellt DNA och hur de fem tjänstegåvorna kan samspela för rörelse och multiplikation i Guds rike – i din församling – på din arbetsplats – i samhället.

OM KONFERENSEN

Efesierbrevet 4 talar om fem funktioner i Kristi kropp: aposteln, profeten, evangelisten, läraren och herden. Dessa fem tjänstegåvor i funktion tillsammans är grundläggande för att en hälsosam, multiplicerande och missionell rörelse ska växa fram i vårt land! Under dagen leder Alan Hirsch oss i ett samtal om kyrkans missionella DNA och hur de fem tjänstegåvorna kan samspela för rörelse och multipliaktion i Guds rike – vare sig det är i din församling, på din arbetsplats, i ditt samfund, nätverk och i samhället stort.

Arrangörer: Forge Sverige tillsammans med New Wine Sverige och ICCC.

OM ALAN HIRSCH

Alan Hirsch är en ledande röst inom den globala missionella rörelsen och har bland annat grundat The Forge Mission Training Network, 100 Movements och The 5Q Collective. Alan är gift med Deb och har skrivit en rad böcker, bland annat The Forgotten Ways, The Shaping of Things to Come, The Permanent Revolution och nu senast 5Q – Reactivating the Original Intelligence and Capacity of the Body of Christ.

 

PRAKTISK INFO

1 MAJ 2018, kl 10.00 – 16.00

Citykyrkan, Stockholm (Karta)

 

AVGIFT

Priset inkluderar lunch, fika och kaffe vid registrering.

Ordinarie konferensavgift – 425 kr

Reducerat pris (Student, pensionär och arbetssökande) – 295 kr

Grupprabatt (Fler än fem personer) – 395 kr per person.

Sista anmälningsdag 22 april.

ANMÄLNINGSFUNKTIONEN ÄR STÄNGD.